header

מתכון לשייק תות ואבוקדו בריא ומיוחד

המתכון הבא לשייק תות ואבוקדו לא רק טעים ובריא, אלא גם נראה נפלא הודות לשכבות הצבעוניות שמרכיבות אותו. טעמו העדין של האבוקדו ומרקמו הקרמי הופכים אותו לרכיב המושלם עבור שייקים בריאים ומשביעים במיוחד. מלבד זאת, הוא מכיל שומנים לא רווים חיוניים לגוף שמסייעים בהורדה של רמות הכולסטרול הרע והעלאה של רמות הכולסטרול הטוב. בשילוב עם תותים שמכילים נוגדי חמצון, מקבלים שייק שנראה כמו קינוח שכבות טעים שלא מאכזב. לחצו כאן כדי ללמוד עוד על יתרונותיו הבריאותיים של האבוקדו.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לשייק תות ואבוקדו בריא ומיוחד מקור תמונה: .rd.com
רכיבים לשכבת תות:
מים - ½ כוס
תותים - ½1 כוסות (קפואים)
בננה - 1 (קפואה)
דבש - ½ כף
מיץ לימון - ½1 כפיות
רכיבים לשכבת אבוקדו:
חלב שקדים - ⅓ כוס
אבוקדו - ½1 כוסות (חתוך וקלוף)
דבש - ½2 כפות
קוביות קרח - ⅓ כוס
תמצית וניל - 1 כפית
אופן הכנת השכבת תות:
  1. הכניסו את רכיבי שכבת התות למעבד מזון או בלנדר והפעילו עד לקבלת תערובת חלקה. חלקו את השייק בין 2 כוסות.
אופן הכנת השכבת אבוקדו:
  1. שטפו היטב את הבלנדר או מעבד המזון, הכניסו לתוכו את הרכיבים של שכבת האבוקדו והפעילו עד לקבלת תערובת חלקה. מזגו בעדינות מעל שכבות התות והגישו עם קש.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.